Dubai top 10 / site / contactinformatie

 home reisinfo vakantiefoto's video's linkscontact 

winkelen

luxe hotels

uitgaan

Bur Dubai

Dubai Creek & Deira

Arabische cultuur

sport

strand & water

projecten

attracties

reisinformatie

DUBAI SITE

De site Dubaitop10.nl is gemaakt met als doel objectieve informatie te verstrekken over de stad Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.
Vrijwel alle informatie komt uit eigen ervaringen en is niet gekleurd door commerciŽle of andere belangen. We worden niet betaald door de overheid van Dubai, reisorganisaties of andere partijen die er belang bij zouden kunnen hebben als mensen naar Dubai reizen.

Auteursrecht
Alle op deze site geschreven teksten zijn eigendom van de makers van deze site. De foto's en andere grafische materialen zijn tevens eigendom van de makers van deze site, tenzij er bij een afbeelding  expliciet vermeld is dat dat niet het geval is.
Zonder schriftelijke toestemming van ons, de makers en eigenaren van dit materiaal, is het derden niet toegestaan materiaal van deze site in welke vorm dan ook te kopiŽren en te gebruiken.

Correcte info
We hebben ons best gedaan om feiten zoveel mogelijk te onderzoeken op echtheid en ervoor gezorgd dat de geplaatste informatie zo zorgvuldig en correct mogelijk weergegeven is. Mochten er toch fouten in de teksten geslopen zijn of informatie niet meer actueel zijn, gelieve in dat geval via e-mail contact met ons op te nemen.

Contact info
Wij zijn te bereiken via e-mail.
 

Dubai startpagina Dubai tips zonkalender Dubai alles over Dubai weer & klimaat van Dubai ons cookiebeleid Dubai in 1 dag