REISGIDSEN VOOR DUBAI

Wij reizen eigenlijk vrijwel nooit zonder minimaal één reisgids over de betreffende bestemming bij te hebben. Met een reisgids heb je handige informatie bij de hand en het is leuk om in het vliegtuig alvast voor te genieten en je reis deels voor te bereiden. Misschien zijn wij hier wat ouderwets in zijn. Het feit dat er nog voldoende reisgidsen geschreven en verkocht worden, bewijst wat ons betreft dat er ook bij anderen die behoefte bestaat.

Let op bij het kopen van een Dubai reisgids

Let bij het kopen van een reisgids voor Dubai erop dat je een actueel versie hebt. De ontwikkelingen gaan zo snel dat een gids van twee jaar oud al verouderde informatie heeft. Waar je verder op moet letten is dat er goede bruikbare kaarten in zitten. Als je ziet hoeveel er bijgebouwd wordt in Dubai, dan kun je je voorstellen dat op een kaart van 6 tot 7 jaar oud de nodige wegen, plekken en zelfs wijken zullen ontbreken.

Onze favoriete Dubai reisgidsen

Tussen het aanbod van de verschillende Dubai en Emiraten reisgidsen, zitten er een aantal waarvan wij vinden dat het aanraders zijn voor wie op zoek is naar informatie over Dubai.

Dit zijn onze favoriete Dubai reisgidsen:

ANWB Extra – Dubai
Dun, duidelijk en compleet. Dat is in een paar woorden hoe we de Dubai reisgids van de ANWB kunnen beschrijven. Na de nieuwere lay-out is het grafisch allemaal wat hipper en aantrekkelijker geworden. De informatie is zoals die altijd geweest is: goed en neutraal geschreven. Wij hebben inmiddels al 3 edities in ons bezit.

Bekijk deze reisgids

Capitool Top 10 Dubai en Abu Dhabi
De top 10 lijstjes voor zowel Dubai als Abu Dhabi, verzameld in een handzame en zeer aantrekkelijke gids. Deze gids is een uitstekende leidraad voor wie zijn of haar weg in Dubai wil vinden. Let er wel op dat je een recente druk te pakken krijgt (maximaal 2-3 jaar oud).

Bekijk deze reisgids